NÄR DU BEHÖVER JURIDISK HJÄLP

Trots att vi på Björkdahl Jansson Advokatbyrå dagligen har kontakt med domstolar och myndigheter vet vi hur betungande och nytt det kan vara för Dig som enskild. Vår målsättning är att utöver att ge Dig den bästa juridiska hjälp vi kan även finnas där för dig som stöd. Vi har en jourtelefon du kan nå oss på, 070 350 46 48 så att du alltid vet att du kan vända dig till någon av oss på Advokatbyrån när du behöver svar och vägledning. I vissa av de ärenden vi åtar oss, särskilt vårdnadsmål, har du utöver ditt eget ombud även en kontaktperson som är insatt i Ditt ärende. Utöver att kämpa för Din rätt ska Du inte behöva kämpa för att få kontakt med Ditt ombud.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close